​Vandskuring

Vandskuring af hus udført af erfaren murer

Overvejer du at pudse væggene på dit hus? Hos Murermester Hansen er det noget, jeg kan hjælpe med. Jeg har hjulpet flere kunder på Fyn med vandskuring af hus. Bor du i Svendborg, Odense, Nyborg eller andre steder på Fyn eller i Jylland, kan jeg hjælpe med at give dig et vandskuret hus.

Når du vælger mig til at udføre vandskuring af hus, får du en murer, der har mere end 15 års erfaring fra murerfaget. Jeg har hjulpet rigtig mange kunder med pudsning af vægge på ydersiden af huset og jeg kan derfor helt sikkert også hjælpe dig. Jeg sætter en ære i godt håndværk, hvilket sikrer dig et flot resultat og en vandskuring med en lang holdbarhed.

Pudsning af hus kan friske facaden op

Der kan være flere fordele ved at få foretaget vandskuring af hus. En vandskuring kan være med til at shine facaden op, så den står mere moderne. De pudsede vægge kan give et rustikt look. Du kan dog male huset i lige den farve, du ønsker. 

Jeg står klar til at hjælpe dig med vandskuring af hus. Det er alt fra almindelige parcelhuse og villahuse til landejendomme og etagebygninger. Omfanget af opgaven er derfor underordnet for mig.

Hvad koster vandskuring af hus?

Prisen for vandskuring af hus afhænger af, hvor stort dit hus er og dermed, hvor lang tid det vil tage. Jeg kan dog altid tilbyde gode priser, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på vandskuring af dit hus? Tøv ikke med at kontakte mig på telefon 53 26 12 03 eller på murermesterhansen87@gmail.com.

Få et uforpligtende tilbud​!

Har du spørgsmål eller ønsker du et godt tilbud på en af mine ydelser, er du velkommen til at skrive til mig.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med i hvad der rør' sig hos Murermester Hansen via vores Facebookside.​

Mette Aabenhus​

★★★★★

"Kan kun give mine bedste anbefalinger. Flot udført arbejde og fint ryddet op bagefter."​

​Rikke Hempler Poulsen

★★★★★

"Dygtig og pålidelig håndværker der leverer et flot resultat, klart 5 stjerner herfra."

Mine spidskompetencer