Er facaden på dit hus blevet slidt, og trænger den til en opfriskning? Så kan vi helt sikker hjælpe dig, vi har mange års erfaring, indenfor reparation af facader og sokler samt omfugning. Det gør at vi kan hjælpe dig med at udbedre alle former for skader på murværket og facaden, og sikrer at skaden ikke udvikler sig yderligere. Hos os er der ingen opgaver, der er for store eller for små for os.

Vi får din facade til at se ud som ny

Vi har hjulpet mange kunder, både private og erhverv, gennem årene med facaderenovering, og vi kan derfor garantere et godt solidt stykke arbejde. For at sikre en sund og stærk løsning til dig, bruger vi kun de bedste materialer og metoder.

Når vi har været forbi, vil din facade se ud som ny igen. Det er altid en glæde for os at se den forvandling, der sker fra vi går i gang til vi er færdige.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for flere informationer om facaderenovering. Vi kommer gerne forbi og gennemgår dit projekt og giver dig en grundig vurdering af alle facadens lag. Vi udarbejder et uforpligtende tilbud på dit projekt. Vi ser frem til at høre fra dig.